• Skickas inom 1-3 vardagar / Säkra betalningar / Hållbara leveranser (Frakt 49 kr)
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

NANO 02 - Solglasögon

  • 995 kr

Solglasögon i unisex-modell, tillverkade i miljövänlig och hållbar bambu. 100% UV-skydd. Frakt 49 kr tillkommer.


I lager
Dela

Solglasögon i unisex-modell, tillverkade i miljövänlig och hållbar bambu - designade med inspiration från naturen själv. 

Dessa solglasögon är inte bara snygga utan också ett miljömedvetet val. Med en stilren design och högkvalitativt UV-skydd är dessa solglasögon perfekta för varje tillfälle. Linserna ger ett 100-procentigt skydd mot solens skadliga UVA- och UVB-strålar (UV400).

Modellen på solglasögonen är noga utvald för att passa de flesta ansiktsformer och stilar. Solglasögonen kommer i två olika färger med mörkbruna linser, och är en begränsad upplaga i en klassisk rektangulär modell. Solglasögonen levereras i ett hållbart och praktiskt bamburör, som hjälper till att skydda dina solglasögon när du bär de med dig eller vid längre tids förvaring. Du får även med en bomullspåse som du lätt tar med dig i fickan vid kortare utflykter. Vi rekommenderar att alltid förvara solglasögonen i någon av dessa förpackningar när du inte använder dem för att undvika repor och skador på linserna.

Bambu är ett hållbart och mycket lätt material, vilket även gör att solglasögonen har en lätt vikt och är bekväma att bära hela dagen. Bambu är även ett miljömedvetet val då det växer snabbt och kräver minimalt med vatten (och inga kemikalier) för att växa. Våra produkter är dessutom tillverkade av räddad spillbambu från FSC-certifierade leverantörer, som annars hade gått förlorad vid exempelvis möbeltillverkning.

UV400-glas till solglasögon är en typ av linser som har högsta möjliga UV-strålningsskydd. De flesta solglasögon har UV-skydd av olika nivåer, men UV400 är den högsta certifierade nivån av skydd mot UV-strålning, vilket gör dessa solglasögon mer tillförlitliga och skyddande för dina ögon. Den höga UV-skyddsnivån på UV400-glas garanterar att de kan blockera och skydda dina ögon från alla typer av UVA-, UVB- och UVC-strålning. Dessa strålar har visat sig vara skadliga för ögonen och kan orsaka allvarliga ögonsjukdomar och irritationer. Det är därför viktigt att välja solglasögon med hög skyddsnivå mot UV-strålar för att skydda dina ögon när du vistas utomhus i solsken.

Varma soliga dagar har aldrig sett så bra ut som med våra handgjorda och unika solglasögon i bambu på näsan! 

Köp ditt exemplar idag för att skydda dina ögon samtidigt som du stöttar vår mission om en bättre och mer hållbar framtid för alla. 

Obs! Finns endast i en begränsad upplaga.


Vi vill självklart se dig bära dina nya solglasögon så du är varmt välkommen att dela bilder på sociala medier och tagga oss! 

Hitta oss på Instagram: @kloverdetails.se