• Skickas inom 1-3 vardagar / Säkra betalningar / Hållbara leveranser (Frakt 49 kr)
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna

Om oss

Varmt välkommen hit!

VÅR VISION

KLÖVER Details grundades 2022 och är ett nytt svensk varumärke som erbjuder hållbara accessoarer och livsstilsprodukter i bambu - som vi hoppas ska inspirera och bidra till en bättre vardag för alla. Produkterna är noga utvalda och designade med omsorg, både för vår planet och för dig som vill ha en mer hållbar livsstil. Vi eftersträvar alltid en hög kvalitet istället för kvantitet och klassar oss själva som ett “slow brand”, som skapar tidlösa produkter som ska hålla länge och inte påverkas av övergående trender. KLÖVER Details vill utmana slit-och-släng-samhället genom att istället erbjuda produkter i nya hållbara material som är bättre för miljön. Våra produkter är tillverkade under kontrollerade, säkra och rättvisa förhållanden.

Vision, Hållbarhet, Bambu


VÅRT HÅLLBARHETSARBETE

Utöver att välja att skapa produkter i det fantastiska och miljövänliga materialet bambu som du kan läsa mer om här, så fokuserar vi även på bland annat detta i vårt arbete att vara ett mer hållbart varumärke:

  • Väljer endast samarbetspartners och leverantörer som möter våra krav på certifieringar och kvalitet (som ISO 9001, ISO 14001, BSCI, FSC®, m. fl.).

  • Ställer krav på leverantörer att inte använda miljöskadliga material i våra leveranser.

  • Använder oss endast av miljömärkt paketering och emballage.

  • Anpassar alla förpackningar och emballage till att vara så optimerat till produkten som möjligt för att undvika onödigt fyllnadsmaterial och otympliga kartonger.

  • Ser över logistiklösningar och väljer hållbara leveransmetoder.

  • Designar och utvecklar produkter utifrån ett långsiktigt perspektiv och inte för att följa trender eller säsonger.

  • Uppmuntrar våra kunder att återanvända alternativt återvinna allt förpackningsmaterial och emballage från våra leveranser.

  • Vi klimatinvesterar även genom att plantera träd för varje order! Detta görs tillsammans med Plantmore.com som är ett initiativ som möjliggör för människor och företag att stödja mark, skogs- och jordbruksägare i sitt viktiga arbete för biologisk bredd och klimat-positivare utveckling. 

Stort tack för att du väljer KLÖVER Details! Vi hoppas att du ska gilla våra produkter lika mycket som vi gjort när vi tagit fram dem. Har du speciella önskemål på produkter du önskar se i vårt framtida sortiment så får du mer än gärna höra av dig till oss! 

Mail: [email protected]